Advies + air-flow

Maak kennis met mij tijdens de Week van de mondhygiënist

Voorkom gaatjes en ontstoken tandvlees

maak kennis met de mondhygiënist in de week van 15 t/m 21 maart, voor een gratis behandeling

Met poetsen alleen kom je er niet!

Een gezonde mond bloedt niet, ruikt niet en bevat geen gaatjes. Bezoek daarom minimaal 1x per jaar de mondhygiënist. De mondhygiënist is dé professional die je niet alleen helpt een gezonde mond te krijgen maar vooral te behouden. Een mondhygiënist coacht je naar een goede mondgezondheid zodat je schaamteloos kunt blijven lachen en kan blijven stralen!
* Tot 18 jaar wordt de mondhygiënist volledig vergoed vanuit de basisverzekering.
* Voor de mondhygiënist is geen verwijzing van de tandarts nodig.

Een leven lang een gezonde en frisse mond.

Een leven lang een gezonde, frisse mond. Wie wil dat niet? Door goed te poetsen en tussen de tanden en kiezen te reinigen, kun je je mondgezondheid zelf positief beïnvloeden. De mondhygiënist, dé professional op het gebied van preventieve mondzorg, kan een extra belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van jouw mondgezondheid (gebit, tandvlees en mondhygiëne)! Week van de mondhygiënist

Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud
Ieder gebit kan te maken krijgen met tandsteen of aanslag. Ook gevoelige tandhalzen en teruggetrokken of bloedend, ontstoken tandvlees zijn veelvoorkomende ongemakken. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het verstandig om al vanaf jonge leeftijd regelmatig een mondhygiënist te bezoeken. Iedereen kan rechtstreeks bij mij als geregistreerd-mondhygiënist terecht. Ook als je gaatjes (cariës) hebt of last hebt van een slechte adem, kan jou hierbij helpen. Deze ‘aandoeningen’ betekenen lang niet altijd dat er sprake is van een slecht gebit. Maar het is wel belangrijk dat ik ze als geregistreerd-mondhygiënist behandel om erger te voorkomen. Of liever nog, dat je samen met mij de aandoeningen voor bent met regelmatig onderhoud. Preventieve mondzorg dus.

Etos actie

Als je deze week 2 Elmex-mondverzorgingsproducten koopt dan krijg je een gratis behandeling bij mij als geregistreerd-mondhygiënist in Ede. Dit is een behandeling van 15 minuten ter waarde van € 40,56. Zie voor meer informatie Etos actie

Je kan contact opnemen via mail, telefoon of contactformulier.

Houdt ook mijn instagrampagina in de gaten deze week