OVER MIJ

Foto voor website
Corina Dollen - Bouwer BHS

Wie ben ik?

Mijn naam is Corina Dollen- Bouwer, geregistreerd-mondhygiënist, BIG-registratie 19927411679, geregistreerd in het Kwaliteits Register Mondhygiënisten. Sinds 2010 ben ik in het bezit van het paramedicus diploma Mondhygiënist met als specialisatie Kindertandheelkunde.

De 4 jarige- HBO opleiding Mondzorgkunde heb ik gevolgd in Groningen. In 2019 heb ik het certificaat gehaald voor Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS) tandheelkunde waardoor ik in juli 2020 mee doe aan het experiment zelfstandige bevoegdheid mondhygiënist.  Naast de mondzorgkundige taken ben ik dan ook bevoegd (zonder opdracht van een tandarts) om verdoving te geven, het maken van röntgenfoto’s en het behandelen van primaire cariës (beginnende gaatjes).

Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt, namelijk algemene tandartspraktijk, mondzorgpraktijk en een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde. Ik heb veel ervaring met het behandelen van angstige kinderen en volwassen. Sinds 2016 was ik werkzaam als freelancer.  Al jaren was het een droom om mijn eigen praktijk te beginnen.  Sinds januari 2018 is dit werkelijkheid geworden.

WAT IS MIJN DRIJFVEER

Ik geniet ervan als jij je weer vertrouwd voelt met je mond!

En wat ben ik blij met deze “grote stap” die ik heb gezet om zelf een praktijk op te starten. De warmte, rust, tijd die ik allemaal aan jou als patiënt kan besteden geeft zoveel voldoening. Ik heb ontzettend veel passie voor dit vak! Ik geniet ervan als jij je weer vertrouwd voelt met je mond! Geen vieze smaak meer in de mond maar weer een gezonde stralende lach! En ik merk dat ik zelf veel relaxter werk. Er zit geen strakke tijdsdruk meer achter mij. De vrijheid die ik nu ervaar in mijn werk is zo fantastisch!

Waar ik het meest van geniet zijn de blije gezichten na een behandeling als de tanden er weer stralend uit zien, maar ook de terugkoppeling na een behandeling bv geen pijn meer in de mond.

Ik kan ontzettend genieten van de natuur. Vooral van de lente en de herfst. Van de bloemen, planten die allemaal in bloei komen maar ook een gure herfstdag in het bos met de laarzen aan en een lekkere dikke jas kan ik ook  van genieten. Als je mijn praktijk Insta account ziet zal je dit zeker terug zien.

Ik ben 8 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. We hebben samen 3 kinderen. 2 Jongens en een meisje. Voor ons eerste kindje mocht het niet zo zijn en is overleden. We genieten des te volop van onze zoon en onze dochter welke je soms voorbij zal zien komen op het Insta account.

Corina Dollen

Lid van verenigingen

Ik sta ingeschreven in het KRM, dat betekent dat ik kwaliteit hoog in het vaandel heb.

Lid van het Ivoren kruis. De praktijk gaat voor preventie.

De praktijk is een erkende Gewoon Gaaf praktijk.

Lid van de Nederlandse Vereniging van mondhygiënisten.

 

Lid van de Nederlandse vereniging voor parodontologie.

 

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde.

Reviews

Bel 06 113 657 40

Afspraak maken?