AFSPRAAK MAKEN

Maken van een afspraak

INSCHRIJVEN IN DE PRAKTIJK

Online inschrijven en gelijk een afspraak maken bij de geregistreerd-mondhygiënist in Ede. Je krijgt een bevestigingsmail toegestuurd met je afspraak. De afspraak kan je toevoegen in je eigen online agenda.

Intake/eerste afspraak 

Bij de eerste afspraak wordt altijd ruim te tijd genomen voor verdere inschrijving en kennismaking. Er wordt een medische vragenlijst ingevuld. Als je beschikt over een medicijnlijst is het handig om deze mee te nemen.

Ook zal er een start gemaakt worden met de behandeling. Voor de eerste afspraak wordt daarom 75 minuten tijd gereserveerd.

Heb je een doorverwijzing gekregen van je orthodontist, dan kan je een intake afspraak inplannen. Voor deze eerste afspraak wordt 45 minuten tijd gereserveerd.

De Algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het maken van een afspraak.

Vergeet niet verzekeringspas en ID-bewijs, dit om je te kunnen te legitimeren.

Al ingeschreven in de praktijk maar geen afspraak

Ben je ingeschreven in de praktijk maar heb je geen vervolgafspraak meer staan. Dan kan je zelf inloggen bij de praktijk. Hier kan je online een nieuwe afspraak maken.

De Algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het maken van een afspraak.

Je wordt ook automatisch door het computersysteem opgeroepen. Het kan voorkomen dat je oproep in je ongewenste mail is terecht gekomen.

Mocht dit niet lukken kan je ook telefonisch een nieuwe afspraak inplannen. zie pagina contact.

Graag persoonlijk contact

Wil je graag persoonlijk contact of heb je vragen zie pagina contact.

Reviews

Bel 06 113 657 40

Afspraak maken?