Close
Behandelingen
Waarom naar de mondhygiënist?

Wat doet een mondhygiënist?

We zijn de professional op het gebied van mondverzorging. De preventie specialist.  Als mondhygiënist zorg ik samen met u/jou voor een optimale mondgezondheid.

Ik krijg zo vaak te horen dat tandsteen of bloedend tandvlees gewoon is, maar wist je dat dit niet zo is? Dit is een gevolg ergens van.

Samen met u/jou werken we aan gezonde mond oftewel een gezonde glimlach!

Wat cliënten zeggen

Een mondhygienist bij wie je je echt gezien voelt als persoon. Geen preken maar tips die ook echt nuttig zijn. Luistert goed en gaat goed en serieus in op vragen. Neemt uitgebreid de tijd voor een intake (nog nooit meegemaakt!) en onderzoek voordat ze begint. Is heel kundig, geen naar gewrik achterin je mond maar ze instrueert je om gewoon je hoofd een beetje opzij de ene of de andere kant te doen zodat ze overal goed bij kan. Leest je lichaamstaal goed af en doseert eea zodat het goed te doen is en veel minder pijnlijk dan ik wel eens heb meegemaakt. Ik kreeg zelfs een na-instructie voor wat te doen bij napijn. Ook nog nooit eerder meegemaakt. Dit is de mondhygienist die je iedereen zou toewensen! De volgende keer zal ik geen buikpijn meer hebben bij de gedachte dat ik weer naar de mondhygienist moet.

Na een nare ervaring met een andere mondhygiënist een tijd lang niet naar de tandarts geweest. Via instagram kwam ik Corina Dollen tegen, nadat mijn nieuwe tandarts mij had doorverwezen naar een mondhygiënist; zeer accuraat behandeld; nam de tijd, goeie uitleg, zeer kundig!

De nieuwe behandelmethode om het gebit schoon te maken is praktisch pijnloos!

×

Hey!

Neem voor je vragen gerust contact op via WhatsApp door hieronder te klikken.

× Waarbij kan ik u helpen?