INFORMATIE TARIEVEN

Informatie tarieven

Tarieven Nederlandse Zorgautoriteit 2024 & betalen bij de praktijk

De tarieven worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit welke u hier kunt inzien. Tarieven NZA 2024

Voor behandelingen hoger dan 250 euro krijg je een begroting. Wil jezelf graag meer weten over de tarieven, lees dan hier verder.

De rekening van je geregistreerd-mondhygiënist
Alle behandelingen bij de mondhygiënist kosten uiteraard geld. Een deel van de behandelingen wordt vergoed door de verzekeraar, afhankelijk van bijvoorbeeld je leeftijd, het type behandeling en de voorwaarden van je verzekeraar.

De werkwijze van mijn praktijk
De standaard werkwijze van de praktijk is dat ik de behandeling eerst indien bij de verzekeraar. Het deel dat niet door de verzekeraar wordt vergoed brengen we vervolgens bij je in rekening. Je hebt vervolgens 14 dagen om de rekening te voldoen. Dat kan je doen door gebruik te maken van de digitale betalingsmogelijkheden (iDeal).

 

Veelgestelde vragen

Overige vragen

Vragen over verzekeringen
Ik dien alle behandelingen in bij de zorgverzekeraars, tenzij je er heel specifiek om hebt  gevraagd om dat niet te doen. Op de nota die je van ons ontvangt wordt dus reeds vermeld of en zo ja welk deel door je zorgverzekeraar wordt vergoed. Heb je een vraag over je vergoeding door je verzekeraar? Neem dan direct contact op met je eigen verzekeraar.

Reviews

Bel 06 113 657 40

Afspraak maken?